Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

wikipedia.org

Середа, 5 серпня 2015, 18:26

На Львівщині посадовець райради підробила документи з виплати зарплати

У Бродівському районі керівника установи районної ради спіймали на підробці документів щодо незаконної виплати заробітної плати одному із працівників закладу.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Працівники Бродівського райвідділу міліції встановили, що керівник бюджетної установи Бродівської районної ради у грудні 2014 року вносила недостовірні відомості у табелі обліку робочого часу працівнику, який у цей час перебував за кордоном.

На підставі підроблених документів чоловіку було незаконно виплачено заробітну плату.

«Під час досудового розслідування зловмисниця відмовилась виконувати ухвалу слідчого судді, котрий зобов’язав її видати документи, що слугували доказами у кримінальному провадженні, проте згодом жінка навіть добровільно відшкодувала завдані державному бюджету збитки», – розповів начальник Бродівського райвідділу міліції полковник міліції Ігор Яцків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Максимальне покарання – позбавлення волі на строк до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.