Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

Вівторок, 3 липня 2012, 17:05

Дорожній рух по вул. Гнатюка повинні відкрити уже сьогодні

Демонтаж офіційної фан-зони у центрі Львова досі триває, але вже сьогодні планують відкрити дорогу для транспорту навколо пам'ятника Т. Шевченку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Зараз розбирають торгові намети та переносять їх з метою дотримання безпеки та збереження матеріальних цінностей наших партнерів. Це дасть можливість якнайшвидше відновити дорожній рух», – повідомив директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний.

«Проїжджу частину у центрі міста повністю відкриють для руху транспорту не пізніше четверга, 5 липня», – О. Засадний.

Робіт з реконструкції проїжджої частини найближчим часом не передбачено, оскільки дороги на просп. Свободи під час функціонування фан-зони не були пошкоджені. Кошти на реконструкцію центральної частини міста, які виділила УЄФА, будуть використані для ремонту площі перед Театром опери та балету ім. С. Крушельницької, пішохідної частини та озеленення просп. Свободи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.