Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

залізничні квитки

business-tv.com.ua

Четвер, 6 серпня 2015, 13:36

Штрафи за повернення невикористаного квитка можуть збільшити

залізничні квитки

Мінінфраструктури має намір збільшити штрафи за повернення залізничного квитка для боротьби з перекупниками.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як зазначають у Мінінфраструктурі, розмір штрафу за повернення невикористаного залізничного квитка збільшать з метою боротьби з корупційними схемами при бронюванні і продажу квитків.

"У південно-західному напрямку потяг прийшов порожнім на третину. Виявилось, що зарезервовані були квитки, потім до відправлення за короткий час зняли броню, люди, які хотіли через Інтернет замовити – не могли. Я поставив завдання, усі винні, хто призвів до конкретної ситуації, будуть звільнені. Байдуже хто – від касира до самого верху", – повідомив глава міністерства Андрій Пивоварський.

За його словами, в цій ситуації простежується змова групи людей, і такі ж проблеми вже зафіксовані і в інших напрямках руху.

"Тут потрібно переходити на Інтернет плюс потрібно збільшувати штраф за повернення невикористаного квитка, оскільки на сьогодні такий штраф є малим, порівняно з тією потенційною вигодою, яку мають ці люди, плюс-мінус 30% ціни квитка. На жаль, через це можуть постраждати сумлінні покупці квитків, але нам доведеться вдаватися до цього і змінити систему бронювання й резервування ", – зазначив Пивоварський.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.