Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дороги Львівщини

lad-group.info

Четвер, 6 серпня 2015, 15:52

Траса Львів – Радехів – Луцьк – у трійці найгірших доріг країни

дороги Львівщини

Укравтодор назвав 10 найгірших автомагістралей України.

Про це повідомляє Українська правда.

Загалом на ремонт українських доріг необхідно від 500 млрд до 1 трлн грн і 10 років. Цього року виділено 20 млрд грн. З них 17 млрд піде на погашення кредитів і лише 3 млрд грн буде спрямовано на необхідні роботи з ямкового ремонту.

За даними Укравтодору, у першу чергу потребують ремонту контрольно-пропускний пункт "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка (Миколаївська область), Одеса – Рені та Львів – Радехів – Луцьк.

Траса Львів – Радехів – Луцьк – одна з найгірших доріг в Західній Україні. З 130 км шляху, ямами уражено понад 60 км (23812 кв м). Особливо небезпечна дорога на ділянці Радехів і Кам'янка-Бузька у Львівській області.

Ще одна львівська дорога отримала 6 місце у списку – траса Мукачево – Івано-Франківськ – Рогатин – Львів. Її протяжність – 435 км, з яких 255 км потребують капітального ремонту. Траса знаходиться в незадовільному стані, її ширина 7-9 метрів, є безліч крутих поворотів і підйомів.

На дев'ятій сходинці знаходиться автомагістраль Львів – Самбір – Ужгород, загальна протяжність якої – 227,5 км, з яких на ями і вибоїни припадає близько 100 км.

Нагадаємо, наразі триває ремонт автодороги загального користування Мукачеве-Рахів-Богородчани-Івано-Франківськ-Бібрка-Львів планують закінчити у серпні, наразі їх виконано на 113 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.