Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

Четвер, 6 серпня 2015, 16:42

Вірменин давав нелегалам підроблені паспорти для перетину кордону з Польщею

пункт пропуску

У Львові судитимуть вірменина, який організував канал нелегальної міграції через кордон.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львівської області скерувала до Залізничного районного суду Львова звинувачувальний акт у кримінальному провадженні стосовно громадянина Вірменії, який організовував незаконне переправлення нелегальних мігрантів через державний кордон України.

Вірменин забезпечував нелегалів підробленими документами, зокрема паспортами для виїзду закордон. Таким чином, упродовж минулого і цього років, він переправив 7 громадян Сирії та Палестини до Польщі поза пунктами пропуску прикордонної служби України.

Зазначимо, за вчинення такого злочину законодавством передбачено покарання у виді позбавлення волі терміном від 5 до 7 років.

Загалом упродовж цього року прокуратурою скеровано до судів обвинувальні акти у 4 кримінальних провадженнях стосовно організаторів незаконного перетину мігрантами кордону України, ще у 5 провадженнях цієї категорії триває розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.