Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

роддом на Батальній

posydenky.lvivport.com

Четвер, 6 серпня 2015, 17:13

У Львові оголосять тендер на будівництво перинатального центру

роддом на Батальній

Тендер на визначення генерального підрядника з реконструкції перинатального центру на Дж. Вашингтона планують оголосити у найкоротші терміни.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У зв'язку з тим, що 5 серпня уряд затвердив проектно-кошторисну документацію "Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Джорджа Вашингтона, 6" вартістю у 171 млн. грн, тендер стартуватиме у найближчі дні.

"Це дає змогу розпочати тендерну процедуру на визначення генерального підрядника, що виконуватиме будівельні роботи із реконструкції даного об'єкта. У найкоротші терміни ми визначимо, яка саме організація виконуватиме будівельні роботи", – зазначила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр закритий на ремонт з жовтня 2013 року. У межах проекту "Нове життя" планувалося на базі медичного закладу створити регіональний клінічний перинатальний центр, а також ще 2-3 заклади ІІІ рівня перинатальної допомоги і мережу міжрайонних перинатальних центрів. Проект на 75% фінансується з держбюджету, на 25% – за кошти міста.

Проте, у зв’язку з відсутністю ремонту, 500 працівників закладу майже 2 роки перебувають без роботи. Цього літа вони двічі влаштовували пікет перед стінами Львівської ОДА, вимагаючи провести кінцеву експертизу стану перинатального центру та якнайшвидше оголосити тендер на визначення нового підрядника з будівництва, що посадовці обіцяли зробити ще в квітні цього року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.