Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

школа №54

city-adm.lviv.ua

Четвер, 6 серпня 2015, 18:43

У Львові планують відремонтували 184 шкіл за 85 млн грн

школа №54

184 навчальних закладів Львова цього року ремонтуватимуть за 85 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Уже у 72 навчальних закладах ремонтні роботи, які були заплановані на цей рік, виконані. Цього року найбільше було виконано робіт з енергозбереження: це і заміна вікон, і ремонт сантехвузлів. У бюджеті розвитку міського бюджету передбачено 85 млн. грн. на проведення ремонтних робіт. В ці кошти входить і відновлення дошкільних навчальних закладів, ремонт тирів, харчоблоків, спортивних залів, дахів, фасадів шкіл, заміна вікон і сантехвузлів», – розповіла начальник управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик.

Зокрема, у СЗШ № 54 замінено 130 вікон на суму 995 429, грн. Ще 44 вікна замінено за кошти батьків. Капітально відремонтовано 6 сантехвузлів на суму 42 781 грн. У школу придбано 11 комп’ютерів на суму 99 969 грн. Наразі на заміну інженерних мереж передбачено 200 тис. грн.

«Впродовж всього навчального року у нас постійно велися певні роботи. У нас є ще серйозні важливі роботи, які треба встигнути до опалювального сезону. Є підписані відповідні угоди з «Львівтеплоенерго» про заміну труб, теплових вузів, кранів. Ця робота не заважатиме навчальному процесу, проводитиметься у підвалі школи», – розповів директор школи №54 Ростислав Пелещишин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.