Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Вівторок, 3 липня 2012, 17:11

Прокуратура чинить тиск на облраду - Панькевич

Голова Львівської облради Олег Панькевич звинуватив прокуратуру Львівської області у здійсненні політичного тиску на облраду з ініціативи Львівської облдержадміністрації. Про це він повідомив сьогодні, 3 липня, на сесії Львівської облради.

Заява була озвучена під час розгляду проекту рішення Львівської облради «Про розгляд протесту прокурора Львівської області». Протест прокурора стосувався рішення Львівської обласної ради від 10.04.2012, в якому було вирішено повернути в розпорядження облради комунальні заклади, установи та організації, управління над якими в 2007 році Львівська облрада передала Львівській облдержадміністрації. На думку прокурора, у цьому питанні облрада перевищила свої повноваження.

«Протест прокурора є необгрунтованим. На жаль, прокуратура виконує політичне замовлення Львівської ОДА та владної політичної сили», - сказав О. Панькевич, зауваживши, що перевірка прокуратурою рішення облради проводилася за зверненням Львівської ОДА та депутата Баляша («Партія регіонів»).

В результаті депутати вирішили частково задовільнити протест прокурора, скасувавши пункт 1 рішення облради від 10.04.2012.

Нагадаємо, 10 квітня 2012 року Львівська облрада ухвалила рішення повернути собі повноваження щодо управління комунальними закладами, установами, організаціями Львівської облради, які були делеговані ЛОДА у 2007 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.