Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Іван Велійка

Четвер, 6 серпня 2015, 18:09

Львівські перевізники вбачають корупційні мотиви у встановленні обласної диспетчерської на АС №1

Іван Велійка

Члени Асоціації перевізників Львівщини виступають проти встановлення автобусної диспетчерської у приміщенні автостанції №1, яка належить одному з львівських перевізників.

Про це стало відомо сьогодні, 6 серпня, на брифінгу щодо відкриття обласної диспетчерської автобусів на Львівщині.

За словами голови Асоціації перевізників Львівщини Івана Велійка, приводом для брифінгу стало відкриття диспетчерської у приміщенні АС №1, яке належить одному з перевізників.

"Члени асоціації вважають, що рішення Львівської ОДА про розташування диспетчерської у приміщенні львівського перевізника є некоректним, тому що власник матиме доступ до особистої інформації перевізників, яка носить конфіденційний характер і використовуватиме її у своїх цілях, піднімаючи проблему конкуренції", – зазначив Іван Велійка.

За його словами, Львівська ОДА не попереджала Асоціацію перевізників про встановлення диспетчерської на вул. Стрийській, про це вони дізнались з повідомлення у прес-службі адміністрації.

"Ми за те щоб у транспортній галузі області було наведено порядок, щоб кожен перевізник відповідав за свої дії, але ми категорично проти того, щоб диспетчерський пункт розміщався на території приміщення будь-кого з діючих перевізників Львівської області, вона (диспетчерська), повинна знаходитись на нейтральній території" – наголосив Іван Велійка.

Також члени асоціації повідомили про те, що донедавна існувало 4 об'єкти можливого розміщення місця розташування диспетчерської, але всі вони були відхилені. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.