Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 3 липня 2012, 17:12

Писарчук відкликає свій голос за «мовний закон», оскільки його не було під час голосування

Як стало відомо «Варіантам», нардеп регіонал Петро Писарчук відкликає свій голос, оскільки в залі Верховної ради під час голосування його не було, а голосувала його картка.

За проект Закону про засади державної мовної політики Партія регіонів проголосувала майже в цілому складі, за виключенням 3 депутатів, які були відсутні, а один утримався.

Також повним складом підтримала «мовний закон» фракція Комуністичної партії України, у фракції Народної Партії лише один депутат не голосував, всі інші були одностайні.

Представники фракцій "Блок Юлії Тимошенко - "Батьківщина", Блоку "Наша Україна – Народна Самооборона": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Україно, вперед!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор", Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни були або відсутні, або не голосували.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.