Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Atlasjet Україна

П'ятниця, 7 серпня 2015, 14:48

Atlasjet перенесла рейс Львів – Стамбул

Atlasjet Україна

Авіакомпанія Atlasjet Україна відклала рейси до Туреччини на місяць.

Про це повідомляє Atlasglobal Uа на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Початок виконання рейсів Atlasglobal було відкладено через перегляд розкладу польотів компанії", – йдеться у повідомленні.

Відтак, рейси в напрямках Харків – Стамбул, Стамбул – Львів та Запоріжжя – Стамбул стартуватимуть на місяць пізніше анонсованих раніше дат, зокрема: рейси з Харкова до Стамбулу будуть розпочати 28 вересня 2015 року, із Запоріжжя до Стамбулу з 12 жовтня 2015 року та із Львова до Стамбулу з 26 жовтня 2015 року.

Зазначимо, як повідомив РБК-Україна партнер юрфірми "Анте" Андрій Гук, який представляє інтереси Atlasjet Україна, авіакомпанія не встигла укласти всі необхідні договори.

"За короткий термін між отриманням призначень на польоти в червні та анонсованим початком польотів у кінці серпня авіакомпанія не встигла укласти всі необхідні договори з продажу квитком з агентськими мережами. Крім цього не вистачило часу для рекламної кампанії. Тому було прийнято рішення перенести початок активних регулярних польотів на кінець вересня", – пояснив Андрій Гук.

Нагадаємо, 22 липня авіакомпанія Atlasjet Україна відкрила продаж квитків на 3 міжнародних маршрути Львів – Стамбул, Запоріжжя – Стамбул та Харків – Стамбул, які повинні були розпочатися 31 серпня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.