Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сміттєзвалище

vkurse.ua

П'ятниця, 7 серпня 2015, 17:05

На Стрийщині хочуть збудувати сміттєпереробний завод

сміттєзвалище

27 серпня на Стрийщині відбудеться громадське обговорення щодо будівництва сміттєпереробного заводу .

Про це повідомила прес-служба Стрийської РДА.

6 серпня голова Стрийської райдержадміністрації Любомир Стадник та директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Олексій Балицький обговорили будівництво сміттєпереробного заводу в Стрийському районі, зокрема на території Заплатинської сільської ради.

«Питання сміттєзвалищ є глобальною проблемою не тільки для Стрийщини чи Львівщини. Проте існує більш сучасний і економічно вигідний спосіб вирішення цієї проблеми – це будівництво сміттєпереробного заводу за кошти інвестора», – зазначив Олексій Балицький.

Наразі уже є інвестор, який згоден профінансувати будівництво заводу.

За словами Любомира Стадника, Стрийська РДА зацікавлена у даному проекті, адже будівництво нового сміттєпереробного заводу – це нові робочі місця та новий платник податків.

Відтак, 27 серпня відбудеться громадське обговорення щодо можливості розміщення сміттєпереробного заводу на території Заплатинської сільської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.