Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

однокімнатна квартира у Львові

П'ятниця, 7 серпня 2015, 18:05

Однокімнатні у Львові падають, а в області – зростають

однокімнатна квартира у Львові

У червні ціни на однокімнатну квартиру у Львові коливалися у межах 31 тис дол і, порівняно з січнем цього року, впали на 10%.

Про це повідомляють аналітики OLX.

У січні вартість однокімнатної квартири у Львові становила 35 тис дол, у червні її ціна опустилася до 31 тис дол.

Загалом вартість однокімнатних квартир у доларовому еквіваленті поступово зменшується практично усюди, за винятком районних центрів Львівської області.

Зокрема, зросли ціни на однокімнатну квартиру у Сокалі. Лише за півроку, з січня до червня, ціни на житло піднялися з 16 до 17 тис дол.

Подібна ситуація склалася у Новому Роздолі – перепродавши придбану взимку однокімнатну квартиру у червні, можна було заробити 2,4 тис дол, завдяки зростанню вартості з 7 тис дол до 9,4 тис дол.

У Дрогобичі ціна однокімнатного житла зросла, в середньому, на 0,2 тис дол. У січні цього року однокімнатну квартиру можна було придбати за 21,8 тис дол, а у червні – уже за 22 тис дол.

На 3,6 тис дол подорожчали квартири у Стрию: з 15,4 до 19 тис дол. А у Трускавці вартість однокімнатного житла уже можна прирівняти до Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.