Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Понеділок, 10 серпня 2015, 12:35

Яценюк у вересні може подати на звільнення очільника Держгеокадастру

Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк дав час Держгеокадастру до вересня спростити реєстрацію права власності на землю, інакше керівник Держземагентства особисто відповідатиме за невчасно запроваджені зміни.

Про це повідомляє Українська правда.

Відтак, невиконання завдання зі спрощення реєстрації права власності на землю потягне за собою персональну відповідальність керівника Держгеокадастру.

"Зараз нічого в питанні спрощення реєстрації права власності на землю не зроблено. І це те завдання, яке Держгеокадастр повинен виконати до вересня. Невиконання цього завдання тягне за собою персональну відповідальність керівника Держгеокадастру", – заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Також він зазначив, що Міністерство юстиції спростило реєстрацію ведення бізнесу і за новою процедурою для того, аби зареєструвати бізнес, необхідно лише 24 години.

"Проте Державна фіскальна служба так і не внесла зміни до своїх регламентів. У рамках реформи ДФС вже у вересні будуть прийняті відповідні рішення, які за 24 години дадуть можливість зареєструвати бізнес", – наголосив Яценюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.