Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 10 серпня 2015, 13:34

На Львівщині створена ще одна територіальна громада

Львівська ОДА

У Бродівському районі мешканці навколишніх сіл об'єдналися у Заболотцівську територіальну громаду.

Про це йдеться у розпорядження голови Львівської ОДА Олег Синютки № 396/0/5-15 від 7 серпня 2015 року.

"Затвердити висновок щодо відповідності Конституції та законам України проекту рішення щодо добровільного об'єднання територіальних громад сіл Заболотці, Лугове, Висоцько, М.Переліски, В.Переліски Заболотцівської сільської ради, сіл Ражнів, Велин, Мамчурі, Вовковатиця, Руда-Брідська Ражнівської сільської ради у Заболотцівську територіальну громаду з центром у селі Заболотці", – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, нещодавно у Львівській ОДА визнали створення 5 територіальних громад у Самбірському районі.

Усього документи до Львівської ОДА для отримання висновку на відповідність Конституції та законам України рішень сільських і селищних рад подали 8 територіальних громад.

А загалом до виборів 2015 року намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили 30 громад. Це громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.