Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

http://wirenews.rv.ua

Вівторок, 3 липня 2012, 17:52

Горбаль не побачив на Львівщині жодних економічних проривів за останні 20 років

За останні 20 років у політикумі Львівської області проходили лише незначні ротації, але він суттєво не мінявся, так само в області не було і суттєвих економічних проривів, - про це повідомив сьогодні під час прес-конференції у Львові нардеп від Партії регіонів Василь Горбаль.

«Завжди працює людський фактор. Казати про те, що місцева влада не має повноважень, а завжди все вирішується в Києві - не можна. Потрібно здійснювати абсолютно правильне лобіювання, обирати промовців області на центральному рівні, але при цьому потрібно і працювати», - сказав Василь горбаль.

Нардеп порівняв мешканців та владу Львова і області із сусідами, які збираються на кухні та у всьому звинувачують політиків, і не кажуть, що самі зробили.

«Ми виграємо тільки за рахунок того, що когось критикуємо, але реальної справи нема», - підсумував регіонал.

Нагадаємо, сьогодні у Львові з візитом перебуває народний депутат України, член Партії регіонів, радник прем’єр-міністра України Василь Горбаль. За результатами поїздки, у четвер, 5 липня, він доповідатиме Миколі Азарову про соціально-економічну ситуацію в регіоні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.