Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

loda.gov.ua

Вівторок, 11 серпня 2015, 09:30

На Львівщині через спалювання стерні загинуло 4 осіб

пожежа

На Львівщині за 2 тижні через спалювання стерні загинуло 4 осіб та зафіксовано 904 пожеж.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, з 1 січня до 10 серпня зафіксовано 904 випадки горіння сухої трави та торфу загальною площею 165,5491 га.

Лише за останній тиждень таких випадкув було 39. Крім того, у 3 випадках згорів урожай зернових культур. Пожежі зафіксовано на території 20 районів та 9 міст обласного значення.

"З поверненням на Львівщину сухої і теплої погоди різко ускладнилась пожежонебезпечна обстановка на адміністративних територіях області. - р- Особливу небезпеку становить недотримання правил пожежної безпеки під час спалюванням обжинкових залишків та стерні на земельних ділянках. Для деяких осіб спалювання стерні на власних ділянках закінчилося трагедією – через це на території області уже загинуло четверо осіб", – розповів в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Віктор Борисенко. 

Загалом за порушення природоохоронного законодавства затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності 182 особи. Оштрафовано порушників на суму у 16 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.