Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів-Тель-Авів-Львів

Вівторок, 11 серпня 2015, 14:36

Авіарейс Львів-Тель-Авів працюватиме і взимку

Львів-Тель-Авів-Львів

У МАУ вирішили залишити на зимовий період рейси Львів-Тель-Авів-Львів.

Про це повідомила прес-служба Почесного Консульства Держави Ізраїль у Західному регіоні.

Авіаперевізник Міжнародні Авіалінії України повідомив, що залишать на зимовий період два рейси на тиждень сполученням Львів-Тель-Авів-Львів,  як це було і влітку.

«Прямий авіарейс Львів-Тель-Авів-Львів буде здійснюватись і в зимовий період», – повідомили у МАУ.

Як пояснив Почесний Консул Ізраїлю в Західному регіоні України Олег Вишняков, таке рішення свідчить про збільшення потоку туристів між Ізраїлем та Україною.

«Якщо авіаперевізник продовжує на зимовий період рейс, попередньо запроваджений лише на літні місяці, це свідчить про хороші перспективи розвитку даного напрямку», – зазначив Олег Вишняков.

Також він додав, що залучення ізраїльських туристів до Західної України сприятиме розвитку туристичної галузі.

«На даний момент з туроператорами Ізраїлю та України обговорюється питання організації  оздоровчих турів для громадян Ізраїлю у Трускавець, Сваляву та Моршин», – наголосив консул.

Нагадаємо, що з 20 травня цього року авіакомпанія МАУ запустила регулярний прямий рейс Львів-Тель-Авів-Львів, який здійснюється два рази на тиждень з міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.