Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mvs.gov.ua

викрадення нафти

Вівторок, 11 серпня 2015, 15:29

На Львівщині з нафтопроводу викрали 100 тонн нафти

mvs.gov.ua

У Львівській області виявили врізку до нафтопроводу, з якої незаконно перекачали 100 тонн нафти за допомогою спеціального обладнання.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління МВС у Львівській області.

У правопорушників вилучено 100 тонн нафти, 6 електронасосів та продукти нафтопереробки (1 тисячу 500 тонн дизельного пального, 10 тонн нафтового мазуту та 200 літрів бензину) на загальну суму  500 тисяч гривень.

Затримано 4 місцевих мешканців, які організували схему викрадення нафтопродуктів для подальшого виготовлення фальсифікованих паливно-мастильних матеріалів.

Правоохоронці з'ясували, що у лісовому масиві нафтового родовища знаходиться незаконна врізка до нафтопроводу, з якої організовано незаконне перекачування нафти за допомогою спеціального обладнання.

Зазначену продукцію правопорушники зберігали на складському приміщенні рубероїдного заводу на якому здійснювалася попередня очистка нафти. В подальшому нафту реалізовували до ряду підприємств Львівської та Івано-Франківської областей.

Відкрито кримінальне провадження. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.