Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

old.panorama.pl.ua

Середа, 4 липня 2012, 09:09

Ціна на хліб буде незмінною

Кабінет міністрів України не допустить ніяких «потрясінь» на внутрішньому ринку зерна, – ціни на хліб будуть стабільними. Про це повідомили у департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

Це гарантує створений запас продовольчого зерна, великі перехідні залишки і прогноз врожаю поточного року на рівні 43 мільйонів тонн зернових.

На цьому наголосив прем'єр-міністр України Микола Азаров, під час зустрічі з представниками громадських об'єднань, що працюють у сфері агропромислового комплексу України 3 липня 2012 року.

«Великого значення Уряд приділяє, безумовно, форвардним закупівлям зерна, оскільки це дає гарантований попит, гарантовану закупівлю з боку держави», - наголосив Прем'єр-міністр.

Уряд уже здійснив ряд заходів з формування державного продовольчого фонду. На сьогодні Аграрний фонд уклав державні форвардні контракти з виробниками зерна на понад 900 тис. тонн.

У цьому році на укладення форвардних контрактів заплановано 2,6 млрд. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.