Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вул. Лазаренка

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 11 серпня 2015, 17:37

На ремонт вул. Лазаренка, 7-9 у Львові витратять 837 тис грн.

вул. Лазаренка

У Львові розпочали ремонт внутрішньоквартальної дороги на вул. Лазаренка, 7-9.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На вул. Лазаренка, 7-9  ремонтують внутрішньоквартальну дорогу, яку не відновлювали кілька десятків років. Площа дороги складає понад 1500 кв м., наразі ж відремонтовано вже понад 700 кв м.

«Упродовж останніх років до нас постійно надходили скарги щодо цих доріг. Цьогоріч ми взялись за ремонт: розпочали із будинку №7, де необхідні роботи вже завершили, а зараз продовжуємо біля будинку №9», – зазначив голова Франківської районної адміністрації Руслан Кандибор.

Роботи почали виконувати на початку липня. Завершити ж планують до кінця серпня. Загальна вартість робіт складає 837 тис грн.

Наразі у Франківському районі завершують роботи з відновлення внутрішньоквартальної дороги на вул. Володимира Великого, 75-81, загальна вартість яких становить 663 тис грн, ремонтують вул. Бойчука, 3, вартістю 489 тис грн, та проводять капітальну реконструкцію вул. Тролейбусної, на що виділено 1,2 млн грн.

За словами Руслана Кандибора, нещодавно на вул. Княгині Ольги, 114 облаштували острівок для зупинки громадського транспорту, на що було витрачено 87,5 тис грн. Найближчим часом планують виконати відповідні ремонтні роботи на вул. Володимира Великого, 101 та вул. Науковій, 86.

Зазначимо, серед найбільших об’єктів, де зараз тривають роботи, – вул. Мазепи, 15-23, ділянка вул. Головатого – від вул. Караджича до вул. Горницького, частина просп. Свободи – від вул. Беринди до вул. Вірменської, внутрішні дворики на просп. Свободи, 1-3 та на вул. Дорошенка, 33.

Розпочинають також ремонт тротуарів на ділянці вул. Листопадового Чину – від пл. Св. Юра до вул. Гоголя, вул. Кавалерідзе, 8-14, вул. Стрийській, 57 та вул. Богомольця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.