Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Середа, 12 серпня 2015, 13:34

Помічник Парасюка ремонтуватиме львівський садочок

Володимир Парасюк

Помічник Володимира Парасюка за ремонт дитячого садочка у Львові отримає 14 млн грн.

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Помічник народного депутата Володимира Парасюка на громадських засадах Роман Лобай, а також директор ТОВ «Еталон – Ком», ремонтуватиме дитячий садочок на вул. Кульпарківській, 182.

У Львівській міській раді пристали на пропозицію Лобая здійснити капітальний ремонт приміщення колишньої школи, який у міськраді хочуть перетворити на дитсадок, за 14,29 млн грн.

Згідно з технічною документацією, ремонт передбачає не лише облицювання фасаду, теплоізоляцію та ремонт перекриття, а також й встановлення вентиляції, водопостачання.

У часі ТОВ «Еталон – Ком» не обмежене – відновлення приміщення триватиме «до повного виконання робіт».

Як повідомляють  «Наші гроші. Львів», засновником ТОВ «Еталон – Ком» є львів’янин Юрій Андросюк, а з жовтня 2013 року директором фірми став Роман Лобай. Тоді ж підприємство змінило назву та вид діяльності, незмінним залишився лише його статутний фонд – 1 тис грн.

Зазначимо, що Роман Лобай також є проректором з адміністративно-господарської роботи Львівського державного університету фізичної культури, навчався у Львівській комерційній академії разом з Юрієм Андросюком.

Нагадаємо, Лобай є одним зі співзасновників ТОВ "Еталон", яке зареєстроване в місті Тисмениця, Івано-Франківської області. Ця фірма будувала у Сокалі басейн для школи-інтернату за 3,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.