Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Середа, 12 серпня 2015, 18:29

Дрогобичанин вкрав понад 2 тонни пального

Дрогобич

Дрогобицькі правоохоронці затримали працівника нафтогазовидобувного підприємства, який вкрав пальне під час його транспортування.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Працівники Дрогобицького міського відділу міліції встановили, що водій автоцистерни нафтогазовидобувного підприємства під час транспортування 10 тон пального, вирішив привласнити собі частину вантажу.

"Знаючи увесь технологічний процес викачування нафтопродуктів з автоцистерни, водій, таємно від усіх, зумів у слушний момент перекрити кран та залишити у автоцистерні 2 тони 290 кілограмів пального. Після того як водій виїхав за межі території, його затримали працівники служби безпеки підприємства та викликали працівників міліції" – повідомили у львівській міліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.