Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

населені пункти

travel.com.ua

Четвер, 13 серпня 2015, 10:57

Ще 3 територіальні громади Львівщини хочуть об'єднатися

населені пункти

Громади Самбірського, Старосамбірського та Стрийського районів чекають на дозвіл від облради про об'єднання.

Про це повідомляє Офіс реформ. Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

12 серпня Стрілковицька (Самбірський район), Міженецька (Старосамбірський район) та Грабовецька (Стрийський район) територіальні громади сьогодні подали документи в обласну раду для отримання згоди на проведення місцевих виборів на новій основі.

Усього тепер такої згоди від облради чекають 12 територіальних громад. Це: Заболотцівська територіальна громада (Бродівський район), Воле-Баранецька, Воютицька, Луківська, Вільшаницька, Бісковицька, Чукв'янська, Новокалинівська територіальна громади (Самбірський район) та Гніздичівська територіальна громада (Жидачівський район).

Нагадаємо, загалом про намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили 30 громад. Це громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів.

А нещодавно у Львівській ОДА створили робочу групу щодо перевірки рішень територіальних громад про об’єднання на відповідність законам України.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.