Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

МВС

ulvovi.com

Четвер, 13 серпня 2015, 12:53

Львівського міліціонера, який п'яним катався по місту, звільнили з роботи

МВС

Працівника Шевченківського райвідділу міліції Львова, який керував авто у нетверезому стані, а також керівників райвідді і підрозділу, звільнили з займаних посад.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Наказом т.в.о. начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Руслана Домніцака, працівника Шевченківського райвідділу міліції, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, звільнено з ОВС.

У ніч з 17 на 18 червня у Львові працівники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ- 2109, який рухався з вимкненими фарами. Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, що у подальшому підтвердила медекспертиза.

За кермом «дев’ятки» перебував працівник Шевченківського райвідділу міліції.

Було проведено службове розслідування, за результами якого начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Руслан Домніцак звільнив з займаних посад працівника райвідділу, а також заступника начальника та начальника підрозділу, у якому працював звільнений міліціонер.

«За грубі порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту ОВС України, Присяги працівника ОВС України, що виразились у керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, накласти на працівника Шевченківського райвідділу міліції дисциплінарне стягнення – звільнення з ОВС», – йдеться у наказі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.