Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

біженці

ipress.ua

Четвер, 13 серпня 2015, 13:50

У Німеччині для мігрантів зведуть тимчасове житло

біженці

Через безперервний потік мігрантів влада Німеччини вирішила збудувати містечка тимчасового перебування.

Про це повідомляє Euronews.com.

Відтак, у Німеччині тих, хто очікує на отримання статусу біженців, влада забезпечить житлом. У нашвидкуруч зведених житлових модулях розселяють сім‘ї тих, хто втік від війни чи економічної скрути.

Наразі поблизу Кельна у порожніх будинках місцева влада дозволила оселитися біженцям, поки їхні досьє розглядатиме суд. Населення містечка Керпен-Манхейм виїхало звідси, оскільки тут планують розвивати видобуток вугілля.

Зазначимо, що криза із напливом мігрантів до ЄС несподівано спричинила розквіт підприємства з виробництва житлових модулів у маленькому селі в Чехії.

"Можливості нашого виробництва становлять 75 тисяч квадратних метрів житлової площі на рік. А саме лише місто Гамбург потребує і запланувало до кінця року відкрити житлові квартали для біженців площею 60 тисяч квадратних метрів", – розповів директор з продажів підприємства, що виготовляє збірні модулі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.