Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Четвер, 13 серпня 2015, 14:07

Львівська залізниця хоче пікетувати Синютку

Львівська залізниця

Львівські залізничники звертаються до 7 західноукраїнських адміністрацій за відшкодуванням на перевезення пільговиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Відтак, 7 західноукраїнських обласних адміністрацій компенсували Львівській залізниці лише 40,7% витрат за перевезення пільговиків у 2015 році.

Загалом протягом січня-липня 2015 року Львівська залізниця надала послуги із перевезення пільгових категорій громадян у приміському сполученні на загальну суму 47 млн 963,5 тис грн, а ОДА відшкодували 19 млн 533,4 тис грн. Львівська залізниця недоотримала 28 млн 430,2 тис грн.

Як повідомляють у залізниці, 7 обласних адміністрацій, територію яких охоплює Львівська магістраль, заклали у свої бюджети загалом 37 млн 819 тис грн на перевезення пільговиків на увесь 2015 рік, що в половину менше, ніж потрібно.

Відтак, залізничники звертаються до ОДА з проханням відшкодувати витрачені кошти.

Зазначимо, що у 2014 році Львівська залізниця витратила на перевезення пасажирів пільгових категорій у приміському сполученні 63 млн 423 тис грн.

Сім обласних адміністрацій: Львівська, Тернопільська, Рівненська, Волинська, Івано-Франківська, Чернівецька, та Закарпатська, компенсували магістралі лише 35 млн 269,2 тис грн, що становить 55,6% від нарахованої суми за пільгові перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.