Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Немирів

shoppingpl.com

Четвер, 13 серпня 2015, 16:56

Cільський голова Немирова блокує створення територіальної громади

Немирів

У Немирові на Яворівщині селищний голова блокує створення територіальної громади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

12 серпня на зустрічі представників Офісу реформ з головами міських, селищних та сільських рад Яворівського району обговорювалося питання щодо саботування створення територіальної громади Немирівським селищним головою.

У Немирівську територіальної громаду хочуть увійти мешканці Смолинської, Середкевичівської, Завадівської та Немирівської сільських рад.

Проте сільський голова категорично проти цього об'єднання.

Відтак, директор Офісу реформ Орест Матвіїшин, на прохання сільських та селищних голів, які входять в Немирівську об'єднану територіальну громаду, 14 серпня проведе ще одну зустріч з мешканцями населених пунктів, які хочуть увійти в Немирівську територіальну громаду. На ній питання формування громади має бути зрушене з мертвої точки.

Нагадаємо, до виборів 2015 року намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили 30 громад. Це громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.