Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

лабораторне обладнання

mvs.gov.ua

Четвер, 13 серпня 2015, 17:55

На Львівщині викрили підпільну нарколабораторію

лабораторне обладнання

У Стрию працювала підпільна лабораторія з виготовлення наркотиків.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

10 серпня, згідно з ухвалою суду, правоохоронці провели обшук у квартирі місцевого мешканця у Стрию. У приміщенні правоохоронці виявили лабораторне обладнання, хімічні препарати та різноманітні пристосування.

Як пояснив власник квартири, це обладнання він використовував для виготовлення психотропної речовини «амфетамін». Працівники міліції вилучили обладнання, препарати та скерували їх на експертизу.

«Наразі ми встановлюємо причетність зловмисника до інших злочинів та встановлюємо осіб, котрим він збував виготовлену наркотичну речовину. Триває слідство», – розповів т.в.о. начальника УБНОН ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Роман Мельник.

Наразі відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.