Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військове спорядження

zz.te.ua

П'ятниця, 14 серпня 2015, 11:57

Міноборони закупили 48 тис. бронежилетів та 74 тис. касок

військове спорядження

Цього року Міноборони підписало договори про постачання одягу для військових на суму понад 2 млрд грн.

Про це повідомляє Українська правда.

Міністерство оборони України у 2015 році підписало 49 додаткових угод і 362 договори на суму понад 2 млрд грн, за якими ВСУ вже отримали 182 тис. літніх камуфляжів, 91 тис. пар берців, 48 тис. бронежилетів, 74 тис. касок, 44,5 тис. комплектів костюмів для різних родів військ, 91,5 тис. костюмів для захисту від води, 91,2 тис. спальних мішків, більше 1 тис. наметів.

Як зазначила начальник управління комунікацій і преси Міністерства оборони Оксана Гаврилюк, Міноборони вдалося заощадити на торгах 60 млн грн завдяки системі електронних закупівель.

"На поточному тижні були проведені 76 тендерів тилового забезпечення в електронній системі державних закупівель "Prozorro"на загальну суму близько 353 млн грн", – наголосила Оксана Гаврилюк.

За її словами, завдяки таким діям вдалося заощадити 61,7 млн ??грн, тобто 17% від очікуваної вартості продукції.

За результатами електронних аукціоном Міноборони підписало договори на суму 26 млн грн. Тривають торги по 192 лотах на суму 715 млн грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.