Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

прес-служба ВО "Свобода"

Середа, 4 липня 2012, 10:29

Пікетувальники через центральний вхід пропускають у Львівську ОДА лише рядових чиновників, інші входи - для керівників ОДА відкриті

Представники опозиції Львівщини та депутати Львівської обласної ради, які зараз блокують вхід до Львівської ОДА на знак протесту проти прийняття закону Про засади державної мовної політики, пропускають на роботу лише рядових чиновників.

Представники "Свободи" на чолі з Іриною Фаріон не пропускають начальників управлінь та керівника апарату облдержадміністрації у приміщення Львівської ОДА, заходять лише прості працівники, - передає з місця подій кореспондент "Варіантів".

Вхід в будівню ОДА заблокували, зокрема, депутати облради Святослав Шеремета, Андрій Корнат та Ірина Фаріон.

Ірина Фаріон стверджує, що стоятиме там до безконечності.

Зазначимо, що інші входи до Львівської облради відкриті, тому можна пройти через вхід до сесійної зали або "чорний вхід". Крім того, в сквері перед облрадою зібралося кілька десятків людей, а вхід в облраду закритий наметами ВО "Свободи".

Біля облдержадміністрації розбили 20 наметів ВО «Свобода» та Об’єднана опозиція. 

Учасники мітингу періодично виголошують промови. Вони також включили музичний супровід - українські патріотичні пісні.

Мітинг триває спокійно. Там знаходяться лише два міліціонери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.