Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Миколаївцемент

П'ятниця, 14 серпня 2015, 12:13

«Миколаївцемент» відзначив найкращих працівників

Миколаївцемент

У «Миколаївцементі» нагородили найкращих працівників року з нагоди 65-річчя підприємства.

Про це повідомила прес-служба ПАТ «Миколаївцемент».

Цього року «Миколаївцемент» відзначає – 65-річчя заводу, відтак кращих працівників підприємства було нагороджено та вручено різноманітні подарунки.

Найвищу нагороду – «Знак пошани» від Асоціації підприємств і організацій цементної промисловості «Укрцемент» генеральний директор ПАТ «Миколаївцемент» Роман Марущак вручив машиністу крана в складі вугілля Миколі Фіялковичу.

Грамоти від тієї ж асоціації отримали ще двоє: слюсар-ремонтник Микола Карабін та начальник відділу  ремонтів та спостережень за безпечною експлуатацією будівель і споруд Тарас Білявський.

За словами Романа Марущака, завдяки сумлінній роботі працівників підприємство змогло наростити ефективні продажі за І півріччя, що перевищили планові показники, а також показники за ідентичний період минулого року.

«Цементна галузь є однією з пріоритетних в Україні. Наш Миколаївський цемент лежить в основі багатьох значущих проектів інфраструктури України: це і Львівський аеропорт та стадіон «Арена Львів», Бескидський тунель у Карпатах, нова трамвайна колія на Сихів, що будується, та багатьох багатоквартирних й індивідуальних житлових будинків у Львові та Україні тощо», – зазначив Роман Марущак.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.