Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газопостачання

slovoidilo.ua

П'ятниця, 14 серпня 2015, 13:55

"Львівгазвидобування" модернізують

газопостачання

На Львівщині планують збільшити видобуток газу, модернізувавши "Львівгазвидобування".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

ПАТ "Укргазвидобування" розширюватиме на Львівщині розвідку газових родовищ та планує значно збільшити видобуток газу на території області.

За словами першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського, ПАТ "Укргазвидобування" має намір модернізувати "Львівгазвидобування", а також розширювати геологічну та сейсмологічну розвідку на території області.

Також газова компанія відремонтувала дорогу до села Прилбичі Яворівського району, яка розташована неподалік траси Львів-Краковець. Зазначимо, що "Укргазвидобування", згідно з рамковою угодою, виділило 5 млн. грн. на відновлення дорожнього покриття до Прилбичі.

Окрім цього, місцеві громади отримуватимуть додаткові надходження до власних бюджетів у розмірі від 2 до 5% рентної плати за користування надрами, яку сплачують до держбюджету газодобувні компанії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.