Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Art Meetings

П'ятниця, 14 серпня 2015, 14:07

Львів'ян запрошують на оригінальний майстер-клас "Зроби Сам!"

Art Meetings

У Львові з 7 по 11 вересня у ЛССМШІ імені Соломії Крушельницької, в рамках фестивалю Art Meetings відбудеться майстер-клас "Зроби Сам".

Пасивний відбір музики – це те з чим ми боремося. Art Meetings дотримується ідеї зустрічі з мистецтвом, тому окрім концертів ми пропонуємо відвідати і майстер-клас, у якому учасники перейдуть грань між художником і глядачем.

Однією з таких подій, стане майстер-клас "Зроби Сам!", ідеєю якого є створення власноруч музичних інструментів.

Учасники будуть створювати інструменти з предметів щоденного вжитку, навіть з тих, котрі на перших погляд не мають музичного характеру.

Переконаємося що це не правда – уява не знає обмежень, а музику можна знайти всюди. Вистачить тільки підняти її з землі, зірвати з дерева або витягнути з шафи.

Побудована в такий спосіб музика передає незвичайний світ фарб, з усією своєю красою і недосконалістю.  Відкриває музичність в щоденних предметах, створюючи і виконуючи її, учасники ставлять перед собою ціль знайти нові музичні рішення.

Майстер-клас проводитиме Павел Романчук, з польського гурту Ma?e Instrumenty. Музикант від 2005 року створює  і колекціонує музичні інструменти різного типу. Учасники майстер-класу покажуть на сцені створені ними музичні композиції.

Майстер-клас призначений для дітей і вчителів.

Група Ma?e Instrumenty виступить під час сольного концерту у Львові.

Майстер – клас і концерту гурту Ma?e Instrumenty відбуватимуться за підтримки Форуму видаців у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.