Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Порошенко

П'ятниця, 14 серпня 2015, 17:54

Порошенко створив ще п'ять військових адміністрацій

Петро Порошенко

Петро Порошенко підписав указ про утворення п'яти районних військово-цивільних адміністрацій у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Президент України своїй указом створив районні військово-цивільні адміністрації у Донецькій та Луганській областях.

На Донеччині утворюються: Артемівська, Володарська, Костянтинівська, Тельманівська, Ясинуватська військово-цивільні адміністрації. У Луганській області такі адміністрації працюватимуть у містах Рубіжне, Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля.

Зазначимо, що указ підготовано з урахуванням звернень голів Донецької та Луганської ОДА.

«Військово-цивільні адміністрації в кількох районах Донецької та містах Луганської області по лінії розмежування були утворені враховуючи загострення у зоні проведення антитерористичної операції у зв’язку із здійсненням Російською Федерацією збройної агресії проти України, необхідністю уникнення терористичної загрози та для забезпечення безпеки громадян України», – наголосив перший заступник глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук.

Нагадаємо, 7 серпня Петро Порошенко вперше підписав указ про утворення військово-цивільних адміністрацій у Донецькій області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.