Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

плацкарт

fishki.net

Понеділок, 17 серпня 2015, 14:03

90% комплектів білизни у вагонах поїздів Львівської залізниці потребують заміни

плацкарт

До Львівської магістралі надходять масові скарги на неякісну постільну білизну у вагонах пасажирських поїздів.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Відсутність затвердженого фінансового плану та, як наслідок, несистемність централізованого постачання постелі, призвела до того, що заміни потребують 90% комплектів білизни.

На початку серпня магістраль отримала 5 тисяч комплектів постелі, їх розподілили між пасажирськими вагонними депо Львів, Ковель та Чернівці. Ще 10 тисяч комплектів Львівська залізниця отримає найближчим часом. Однак для якісного обслуговування всіх пасажирських потягів цього недостатньо.

За інформацією пасажирської служби Львівської залізниці, щодоби магістраль відправляє в рейс 21 пасажирський поїзд з місцями для лежання.

Для їх обслуговування експлуатують близько ста тисяч комплектів постільної білизни. Офіційний терміном служби постелі – 1,5 роки. Сьогодні необхідно замінити близько 90% комплектів.

Додамо, у 2011 році Львівська залізниця отримала 85,5 тисяч комплектів, у 2012 році – 82 тисячі, у 2013 році – 40,5 тисяч, 2014 – 14,5 тисяч, станом на 13 серпня 2015 року – 8 тисяч комплектів білизни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.