Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кордон

vk.com

Понеділок, 17 серпня 2015, 16:50

Польща видала українцям майже чвертьмільйона національних віз

кордон

За перші 6 місяців поточного року Польща видала громадянам України 232,5 тис. національних віз, серед них 190 тис отримані у Львові.

Про це свідчать дані польського Міністерства закордонних справ, якими володіє УНІАН.

Польща за перші шість місяців цього року видала громадянам України 232,5 тис. національних віз, що майже удвічі більше за першу половину минулого року.

Водночас польські консульства зменшили видачу шенгенських віз, котрі, як правило, видаються для короткотривалих поїздок, - на 25%, або на 66 тис. - до 201 тисячі.

Загалом Польща збільшила видачу віз українцям на 12,5% - до 434 тис.

Найбільше віз традиційно видали консульства у Львові (майже 190 тис.), Луцьку (понад 100 тис.) та Києві (близько 50 тис.).

Українці за перші шість місяців року отримали майже понад 50 тис. довгострокових віз терміном дії до 1 року, майже 70 тис. – терміном дії до 2 років, майже 8 тис. – до 3 років, близько 1,5 тис. – до 4 років та близько 3,5 тис. – до 5-ти років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.