Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кордон

radiosvoboda.org

Вівторок, 18 серпня 2015, 12:46

Цього року прокуратура Львівщини розпочала 250 справ щодо контрабанди

кордон

Загалом суди при розгляді справ про порушення митних правил прийняли рішення про конфіскацію предметів на суму понад 11 млн. грн. та наклали штрафів на 850 тис.грн.

Про це Варіантам повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що головною метою створеної робочої групи, до якої увійшли співробітники прокуратури, військової прокуратури Західного регіону України, УСБУ, ГУ МВСУ, ГУ ДФС у Львівській області, Західного регіонального управління Держприкордонслужби України є запобігання та протидія контрабанді, порушенням митних правил та боротьба з корупцією на державному кордоні.

Відтак з липня поточного року завдяки діяльності вказаної групи досягнуто певних результатів.

Зокрема, Львівською митницею ДФС посилено роботу щодо протидії митним правопорушенням, у результаті чого упродовж липня 2015 року розпочато понад 250 справ про порушення митних правил на суму 6,85 млн. грн., з яких із вилученими предметами 132 справи на суму 2,76 млн. грн.

Порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість складених протоколів про порушення митних правил збільшилась на 13%. Крім того, попереджено 9 випадків незаконного переміщення дорогоцінного каміння (бурштину), якого вилучено більше як 25 кг.

Нагадаємо, військовослужбовці оперативно-розшукового підрозділу прикордонної служби та працівники ДФС на складі у Стрию виявили понад 60 тис пачок білоруських сигарет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.