Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шоста хвиля мобілізації

Вівторок, 18 серпня 2015, 14:48

Контрактниками компенсують невиконання шостої хвилі мобілізації

шоста хвиля мобілізації

План призову в рамках шостої хвилі мобілізації виконано лише на 60%.

Про це на брифінгу у вівторок у Києві розповів заступник начальника мобілізаційного відділу мобілізаційного управління Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генштабу Олександр Правдивець, передає Українська правда.

Шоста хвиля мобілізації, згідно з указом президента пройшла з 19 червня по 17 серпня.

"План призову громадян на військову службу за мобілізацією виконано на понад 60%, в тому числі офіцерським складом - понад 80%, а транспортними засобами – більше 30%", – сказав Правдивець.

За результатами проведення мобілізації призвано 8.5 % добровольців 25.7% тимчасово непрацюючих.

"Відповідно до указу президента від 17 серпня призов по мобілізації завершено. Правових підстав для продовження його - немає. Різниця невиконання плану буде компенсуватися за рахунок прийому на військову службу за контрактом", – зазначив Олександр Правдивець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоста хвиля мобілізації виконана наполовину, 1 тис військовозобов'язаних не потрапили до військових комісаріатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.