Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

novomirgorod.com

Середа, 19 серпня 2015, 12:34

На Львівщині викрили депутата-хабарника

хабар

Депутат вимагав 3500 гривень від тренера-інструктора параолімпійської збірної України за надання йому у користування шкільного приміщення для тренування спортсменів.

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області викрили депутата однієї з місцевих рад області, котрий вимагав та одержав неправомірну вигоду, – повідомляє прес-служба МВС у Львівській області.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.