Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 19 серпня 2015, 13:26

На Львівщині припинили незаконний видобуток та реалізацію питної води

Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області припинили незаконний видобуток та фасування води, організоване на Радехівщині.

Про це Варіантам повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що одне з сільських комунальних підприємств надавало послуги з водопостачання та водовідведення фізичній особі-підприємцю, котрий з отриманої води налагодив виробництво фасованої питної води. Таким чином, комунальники всупереч законодавству України реалізовували підземні води.

Також працівники міліції з’ясували, що підприємець розфасовував воду в антисанітарних умовах у приміщенні, стіни якого були покриті грибком. У подальшому ця фасована питна вода, виготовлена без відповідних дозвільних документів в неналежних умовах, реалізовувалась у торгових точках Львівської області.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.240 (порушення правил охорони або використання надр) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.