Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

vopros.ua

Середа, 4 липня 2012, 11:37

Чоловік убив свого товариша по чарці чайником та кухонним ножем

На Львівщині раніше судимий чоловік під час розпивання оковитої убив свого товариша по чарці за допомогою металевого чайника та кухонного ножа. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У Личаківський райвідділ Львівського міського управління міліції, 2 липня, надійшло повідомлення про те, що у квартирі, що Львові на вулиці Корольова, виявлено труп 43-річного власника помешкання.

На місці події представники слідчо-оперативної групи міліції з'ясували, що 29 червня близько 15.00 до свого знайомого, 43-річного жителя Львова, завітав 38-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель.

Під час розпивання алкогольних напоїв, між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку, у результаті якої гість вирішив провчити власника помешкання.

Схопивши металевий чайник, він почав наносити удари по голові товариша, після чого схопив ножа та завдав йому удар у живіт. Від отриманих тілесних ушкоджень господар квартири помер.

Чоловіка, який вбив знайомого, було затримано 2 липня у порядку ст.115 КПК України, він знаходиться у Личаківському РВ. На даний час проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.