Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

Варіанти.net

Середа, 4 липня 2012, 11:31

Корнат силою вивів Грещука із засідання президії Львівської облради

Голова фракції Народного руху України Андрій Корнат силою вивів голову фракції Партії регіонів Ігора Грещука із засідання президії Львівської облради. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на засіданні президії Львівської обласної ради голова фракції Во "Свобода" Ірина Сех запропонувала голові фракції Партії регіонів Ігору Грещуку, а також заступнику голови Львівської ОДА Івану Грунику, покинути президію. Також Сех запропонувала Грещуку написати заяву про вихід із Партії регіонів, а Грунику - на звільнення з посади заступника голови Львівської ОДА Михайла Костюка.

Іван Груник відмовився написати таку заяву і вийшов з зали. Ігор Грещук, заявив, що депутати вчиняють не по закону, висуваючи такі вимоги. Натомість, Корнат встав і вивів Грещука із зали силою. Під час цього між депутатами виникла невелика бійка.

Після цього інцеденту засідання президії облради продовжилося - розглядалося питання щодо дій депутатів у зв'язку з прийняттям  закону "Про засади державної мовної політики" Верховною Радою України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.