Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

kolo.poltava.ua

Середа, 4 липня 2012, 11:47

У Львові в ТЦ «Скриня» бомбу не виявили

Працівники міліції, які проводили обшук у ТЦ «Скриня», розташованого у м. Львові на вулиці Городоцькій, 179, ніяких вибухових пристроїв знайдено не було. Про це повідомляє перс-служба ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

На місце події одразу виїхали вибухотехніки, кінологи, експерти НДЕКЦ пошуки вибухових пристроїв тривали протягом години. При цьому з торгового центру було евакуйовано близько 550 людей, серед яких – працівники та відвідувачі «Скрині». За результатами пошуків у торговому центрі вибухових пристроїв не виявлено.

Нагадаємо, 3 липня близько 15.05 на номер "102" надійшло телефонне повідомлення від невідомої жінки, яка заявила, що торговий центр «Скриня» заміновано.

На Львівщині у 2012 році зафіксовано вже 12 неправдивих повідомлень про замінування, за 8 фактами порушено кримінальні справи.

Також зазначимо, що впродовж 2011 року у Львові та області зареєстровано 10 злочинів, за якими порушено кримінальні справи за ознаками статті 259 Кримінального кодексу України, з них: 2 – скеровано на розгляд до суду, 6 – закрито за п. 3 ст. 206 Кримінально-процесуального кодексу України, 2 – закрито у зв'язку з неосудністю (ст. 226 КПК України) та недосягненням віку, з якого можлива кримінальна відповідальність (ст. 7-3 КПК України).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.