Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Васюник

Четвер, 20 серпня 2015, 18:02

Ігор Васюник: Львів потрібно розвивати комплексно, а не лише центр міста

Ігор Васюник

Народний депутат України Ігор Васюник сподівається на розвиток усіх мікрорайонів Львова.

Про це у інтерв'ю Львівській пошті розповів нардеп і кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник.

"У нас добре подбали про туристів. Але на цьому розвиток Львова зупинився, маємо, на жаль, повний застій. Пересічні львів’яни не можуть похвалитися європейським рівнем життя в своєму місті. Громадський транспорт як не горить, то розвалюється на ходу – це теж не показник європейськості. В нас хіба що вартість комунальних послуг європейська і ту скоро не буде чим оплачувати", – розповів кандидат на посаду міського голови Львова Ігор Васюник. 

65 відсотків львів’ян нарікають на суцільну корупцію у всіх сферах життя. І маємо такі цифри після Революції Гідності.
 
"Елект­ронна черга у дитячі садочки Львова, про яку так багато говорила міська влада, не працює. А що у нас із транспортом? Досі не запроваджено в місті обіцяний електронний квиток. А це допомогло б зробити ринок перевезень прозорим і покращити якість послуг.  А чому немає? Бо він невигідний. 40 відсотків усього обігу коштів у тіні. В каламутній волі легше заробляти і ловити рибку. Виходить, одні крадуть, а інші від того страждають.
Львів має багато перспектив розвитку, але всі ці перспективи не розкриваються перед більшістю львів’ян. Того, що залучили у Львів, навіть наполовину недостатньо, аби покращити життя його жителів.
 
І звичайно, житлово-комунальна сфера, тарифи. Ця проблема надзвичайно широка, тому, якщо коротко, потрібно почати ефективно працювати, нарешті впровадити енергоощадні програми і головне змусити чиновників перестати красти. План реформування ринку житлово-комунальних послуг представлю детально разом зі своєю програмою", – додав Васюник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.