Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Закон про мову

Середа, 4 липня 2012, 11:55

Акція опозиції не завадила роботі Львівської ОДА

Акція протесту опозиції, що проходить під стінами Львівської  ОДА облдержадміністрації, не вплинула на роботу структурних підрозділів останньої. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

 

Головне управління економіки та промислової політики готує загальну інформацію по роботі обласних структур за 1-ше півріччя 2012 року. Головне управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації  розробляє матеріали для навчань голів сільських та селищних рад щодо організації корпорації на селі та удосконалює програми підтримки сільськогосподарських виробників з державного та обласного бюджетів.  Головне фінансове  управління аналізує виконання бюджету за перше півріччя 2012 року. Також усі інші структурні підрозділи облдержадміністрації виконують поточну роботу відповідно до своїх планів та в межах компетенцій, – наголошено у повідомленні.

Нагадаємо, як сьогодні повідомляли Варіанти, заступник голови Львівської ОДА Іван Груник сьогодні присутній на засіданні президії Львівської облради, яка проходить у приміщенні Львівської ОДА-облради.  

Голова Львівської ОДА наразі перебуває у відрядженні в Києві, у Львові буде лише ввечері.

Сьогодні активісти Об’єднаної опозиції «Батьківщина» та «Свободи», а також депутати Львівської облради заблокували головний вхід у приміщення Львівської Ода на Винниченка 18 у Львові, протестуючи проти ухвалення парламентом законом Про засади державної мовної політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.