Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Артем Ситник

П'ятниця, 21 серпня 2015, 15:55

У Львові створять антикорупційне управління

Артем Ситник

У Львові одним із перших створять територіальне антикорупційне управління

Про це стало відомо сьогодні, 21 серпня, на прес-конференції з директором Національного антикорупційного бюро України Артемом Ситником.

"Територіальне управління буде виконувати функцію наших очей у Львові, воно прийматиме і оброблятиме інформацію та в режимі онлайн рапортувати центральному антикорупційному управлінню. Детективи ж будуть відряджатися сюди при необхідності для розслідувань", – розповів Артем Ситник.

За його словами, у вересні буде оголошено конкурс на заміщення посади начальника територіального управління у Львові, а реалізація проекту розпочнеться з жовтня 2015 року.

Штат працівників управління складатиме 15 осіб на чолі з головою управління, до складу управлінняякого увійдуть детективи, оперативно-технічні та силові служби.

Обрання голови антикорупційного управління у Львові здійснюватиметься на конкурсній основі, також можливе конкурсне призначення працівників управління, який проведе конкурсна комісія з Києва.

Наступним містом, де відкриється територіальне управління, буде Одесса і Дніпропетровськ.

Зазначимо, також Артем Ситник повідомив, що його заробітня платня складає 70 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.