Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

facebook.com

П'ятниця, 21 серпня 2015, 18:23

У Львові виникло 5 пожеж сухостою

пожежа

Впродовж двох днів у Львові зафіксовано 5 випадків пожеж, пов’язаних із самовільним спалюванням рослинності.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту впродовж 20 та 21 серпня було зафіксовано 2 випадки пожеж на торфовищах та 5 пожеж пов’язаних із самовільним спалюванням рослинності.

Пожежі на торфовищах виникли 20 серпня на вул. Шевченка на площі 20 кв.м та 21 серпня на вул. Величковського загальною площею 1 га.

Пожежі, пов’язані з самовільним спалюванням рослинності, виникли 20 серпня: у селі Рудно на вул. Лесі Українки (вогонь знищив підстилку в лісі на площі 600 кв.м), у Львові на вул. Кульпарківській (пожежа сухої трави на площі 50 кв.м), у Львові на вул. Любінській (пожежа сухої трави на площі 500 кв.м).

21 серпня загорівся сухостій у Львові на вул. Пластовій, 13 (пожежа сухої трави на площі 200 кв.м) та у Львові на вул. Терлецького (пожежа сухої трави на площі 50 кв.м.).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.