Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

населений пункт

dzerkalo-zakarpattya.com

Вівторок, 25 серпня 2015, 10:29

У Старосамбірському районі з'явилася нова територіальна громада

населений пункт

У Старосамбірському районі мешканці навколишніх сіл об'єдналися у Новоміську територіальну громаду.

Про це йдеться у розпорядження голови Львівської ОДА Олег Синютки № 445/0/5-15 від 25 серпня 2015 року.

«Затвердити висновок щодо відповідності Конституції та законам України проекту рішення щодо добровільного об'єднання територіальних громад сіл Нове Місто, Боневичі, Городисько, Грабівниця, Комаровичі, Посада Новоміська Новоміської  сільської ради, сіл Болозів, Нижня Вовча Болозівської  сільської ради, сіл Конів, Товарна Конівської сільської ради, сіл Грушатичі, Дешичі, Саночани, Чижки Грушатичівської сільської ради у Новоміську територіальну громаду з центром у селі Нове Місто Старосамбірського району», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, до виборів 2015 року намір об’єднатися у територіальні громади на Львівщині висловили30 громад. Це громади Бродівського, Самбірського, Городоцького, Жидачівського, Микалаївського, Пустомитівсткого, Радехівського, Старосамбірського, Яворівського, Турківського, Дрогобицького, Сокальського, Жовківського та Стрийського районів.

Також раніше у Львівській ОДА створили робочу групу щодо перевірки рішень територіальних громад про об’єднання на відповідність законам України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.