Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Протасов 2014

Darnitsa Motorsport

Вівторок, 25 серпня 2015, 12:18

Протасов фінішував третім серед RC 2 на етапі WRC в Німеччині

Протасов 2014

Український екіпаж фінішував на 15 позиції в абсолютному заліку на етапі Чемпіонату світу з ралі ADAC Rallye Deutschland 2015.

Юрій Протасов зі штурманом Павлом Черепіним провели першу секції першого дня гонки поза топ-п'ять, але вже п'ятій спецділянці показали другий результат серед автомобілів RC2. 

Після 16 спецділянки українці вийшли на друге місце класу, випереджаючи найближчого переслідувача Eric Camilli на 0,6 сек.

Після 17 спецділянки Протасов збільшив відрив до 4,2 сек, але український екіпаж отримав 10 секунд штрафу та уступив другу позицію екіпажу Eric Camilli – Benjamin Veillas.

Юрій Протасов завершив гонку на третій позиції, а в абсолютному заліку посів 15.

Серед автомобілів RC 2 був найшвидшим чех Jan Kopecky.

Юрій Протасов стартував на німецькому етапі поза заліком WRC 2. На етапі WRC в Австралії українці боротимуться за бали у класі WRC 2.

"Дякую всім за підтримку, в черговий раз було дуже приємно бачити українські прапори на німецьких спецділянках! Ми задоволені результатом своєї роботи на цьому ралі, тепер про швидкий темп на асфальтових гонках ми знаємо ще більше", – розповів пілот Юрій Протасов, передає Darnitsa Motorsport.

Нагадаємо, Юрій Протасов фінішував на подіумі фінського етапу WRC. Тоді українці змагалися у заліку WRC 2 і лише двом пілотам заводської команди Skoda Motorsport.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.